Ciorba cu oua

de Lau in Ciorbe, 10 Mar 2011 | 5659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • zarzavat
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare dupa gust
  • piper
  • bors pentru acrit
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 20 ml ulei
  • fidea
  • 3 cartofi
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oua:

Se pune apa intr-o oala, se adauga zarzavatul, ceapa curatata si taiata marunt si bulionul.  Curatam si taiem morcovul felii. Se curata cartofi , se spala si se adauga in oala, leusteanul, 1 foaie de dafin se pune la fiert. Cand  aproape au fiert morcovul si cartofii, se adauga fideaua, se mai lasa sa traga un clocot dupa care se adauga borsul si sare dupa gust, piperul, mararul. Se mai lasa 5 minute dupa care se adauga cate un ou, adaugam patrunjelul tocat si acoperim. Stingem focul sau lasam focul mic pana se ridica ouale deasupra.

TIPS-URI

1

nu amestecam pana nu se ridica ouale deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oua" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de manzat